Újonnan megjelent könyv segítheti a londoni olimpiára készülő magyar szurkolókat. A Szurkolj Londonban! címet viselő kiadvány nem csupán városkalauz, de speciálisan az olimpiai játékokra készült el. A kiadvány ugyanis kiemelten foglalkozik az olimpiai létesítményekkel, a korábbi két londoni olimpia legérdekesebb eseményeivel. Szóba kerül a 2012-es olimpia is, amely számos újdonságot hoz az olimpiai mozgalomba. London kapcsán megkerülhetetlen a Wembley stadion és Wimbledon is, ezen legendás helyszínek sport vonatkozásai is bekerültek a kötetbe, csakúgy, mint jó néhány, a tájékozódást segítő térkép és a szabadnapokra ajánlott kiegészítő program javaslat.

A Vétek György és a sportújságíró Vásárhelyi Tamás által jegyzett kötet sajtóbemutatóján Rudolf Péter színművész méltatta a művet: "Tiszta szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, különösen az fogott meg benne, hogy feldolgozza azt az 1908-as londoni játékokon megtörtént eseményt, amelyről várhatóan magam is filmet forgatok. A vívóválogatottat akkoriban katonatisztek alkották, az osztrákok azonban nem engedték, hogy ők csapatban elinduljanak, így civileket is kerestek, akik aztán végigverték a világot Londonban. A legjobb hatban öt magyar volt, és a döntőt is magyarok vívták. Mi Kapitány Iván rendezővel A kard éle címet szánjuk a filmnek, amely egyelőre felkészülési fázisban van."


 
Rudolf Péter az Utazás Kiállítás Olimpiai pavilonjában elmondta, hogy élvezettel olvasta el a nyomdából kikerült könyvet és ajánlotta mindazoknak, akik érdeklődnek London iránt, akik a közeljövőben odautaznak és nem utolsó sorban azoknak, akik a nyári olimpiai játékokra kiutaznak és a helyszínen szurkolnak majd a magyar csapatnak. Vétek György kifejtette, hogy szakértőként jegyzett számos útikönyve mellett írt már a sört népszerűsítő városismertetőket is, így az új kötetben is megtalálható 15 londoni söröző, amelyet érdemes felkeresni: "Egy olyan ajánlatgyűjteményt állítottunk össze, amely a többi közt tartalmazza mindazt, ahova érdemes elmenni az olimpiai turistáknak."

A kiadvány egyedisége abban is áll, hogy foglalkozik a korábbi londoni olimpiákkal, azok érdekességeivel, továbbá a magyar vonatkozású fontos londoni helyszínekkel és eseményekkel is. A könyvet Borkai Zsoltnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének az előszavával jelentette meg a Hibernia Kiadó és a Pegazus Sport Tours Kft.