Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zsíros Tibor a Csanádiban

Január hónapban kosárlabdázó olimpikon vendége lesz a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Körnek. A január 27-én, csütörtökön sorra kerülő eseményen a játékosként három, edzőként egy olimpián szerepelt, nem mellesleg Európa-bajnok játékos, Zsíros Tibor lesz a vendégünk.

Időpont: 2011. január 27. (csütörtök) 16.30

Helyszín: Csanádi iskolában (XIV., Őrnagy u. 5-7., a Stadionok metróállomástól 5 percre)

Kedves sport- és olimpiabarát, ha szeretnél még többet megtudni a vendégről, a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Kör nagy szeretettel vár a beszélgetésre!

0 Tovább

Bryant Londonba is menne

A pekingi olimpia egyik legemlékezetesebb szereplése az amerikai férfi kosárlabda válogatott nevéhez fűződik. A többek között Kobe Bryant által is fémjelzett csapat ugyanis az athéni - számukra kudarcként ható - harmadik hely után visszaült a sportág trónjára. A Los Angeles Lakers sztárja ugyan térdműtéte miatt kihagyta az idén augusztusban megrendezett törökországi világbajnokságot, de egy amerikai rádióállomásnak nyilatkozva a napokban utalást tett arra, hogy Londonban is szívesen segítené az amerikai válogatottat. Az ötszörös NBA bajnok Bryant a TEAM USA edzőjének számító Mike Krzyzewski műsorában jelezte szándékait, amelyet a játékostársak is azon nyomban üdvözöltek, így Carmelo Anthony és Chris Paul is kijelentette, hogy két év múlva szívesen ott lenne a játékokon. „Ha szükség van rám, akkor szívesen jövök a címvédés érdekében” – mondta a 32 esztendős Bryant, aki 87 millió dollárért a közelmúltban hosszabbított három évre a 2009-es és 2010-es bajnoki címek után ismét triplázásra törő Lakersnél.

0 Tovább

Beloberk Éva a Csanádiban

Szeptember hónapban kosárlabdázó olimpikon vendége lesz a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Körnek. A szeptember 30-án, csütörtökön sorra kerülő eseményen az 1980-as moszkvai olimpián negyedik helyen végzett magyar női kosárlabda válogatott tagja, a 332-szeres válogatott, kétszeres EB-harmadik (1974, 1983) Gulyásné Beloberk Éva lesz a vendégünk.

Időpont: 2010. szeptember 30. (csütörtök) 16.30
Helyszín: Csanádi iskola (XIV., Őrnagy u. 5-7., a Stadionok metróállomástól 5 percre)
 
Kedves sport- és olimpiabarát, ha szeretnél még többet megtudni a vendégről, a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Körnagy szeretettel vár a beszélgetésre!
 

 

0 Tovább

Streetballt az olimpiára

Helye van az olimpián a streetballnak a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) szerint. A törökországi férfi világbajnokság alatt pénteken Isztambulban tartott FIBA-ülésen Patrick Baumann főtitkár úgy vélekedett, hogy a nemrég befejeződött szingapúri I. ifjúsági olimpián bemutatkozott sportág akár már a 2016-os Rio de Janeiró-i ötkarikás játékokon ott lehet a programban. „Nincs ok, amiért a streetball ne kerülhetne az olimpiák műsorára pár éven belül” - jelentette ki Baumann. A streetballt egy szabványos félpályán játsszák, a csapatokat három-három fő alkotja. Egy mérkőzés kétszer ötperces, s az az együttes nyer, amely hamarabb eléri a 33 pontot, vagy amelyiknek több pontja van a játékidő lejártakor.

0 Tovább
12
»

Szurkolj Londonban !

blogavatar

Az olimpiai játékok történetének különlegességeivel foglalkozó blog. Érdekességek, számok a puszta hírek mögül mind a téli, mind pedig a nyári olimpiákról.

Utolsó kommentek