Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vezzali viszi az olasz zászlót

Az ötszörös olimpiai bajnok tőröző Valentina Vezzali viszi majd az olasz küldöttség zászlaját a londoni nyári játékok megnyitóján.  Giorgio Napolitano államfő mintegy nyolcvan sportoló részvételével rendezett ceremónia keretében adta át a zászlót pénteken a kivételesen eredményes vívónak. "Nagyon meghatódtam, ahhoz hasonló érzés volt, mint amikor az ember beviszi az utolsó tust és nyer" - mondta az ünnepi eseményt követően Vezzali, aki egyéniben háromszor, csapatban kétszer nyert olimpiát, emellett 13 vb- és 11 Eb-aranya is van.

0 Tovább

Valentina Vezzali autóbalesete

Fej- és hasi sérülésekkel kórházban kezelik Valentina Vezzalit, az olaszok világklasszis vívóját, aki autóbalesetet szenvedett. Az ötszörös olimpiai bajnok tőröző kocsijával belehajtott egy másik járműbe, majd egy fának ütközött. Az eset még hétfőn történt a Perugiához közeli Norciában, ahol az olasz válogatott edzőtáborozik. "Jól vagyok, de nagyon megijedtem. Hálás lehetek az autó biztonsági rendszerének. A félelmen túl kell jutnom, hamarosan vissza akarok térni a pástra" - mondta kedden a 37 éves sportoló. Az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, hogy Vezzali mikor folytathatja a versenyzést.

0 Tovább

Szurkolj Londonban !

blogavatar

Az olimpiai játékok történetének különlegességeivel foglalkozó blog. Érdekességek, számok a puszta hírek mögül mind a téli, mind pedig a nyári olimpiákról.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek